Nejnovější recenze ze sekce Blány
- dobrá cena
- ...
nemá s tou to značkou moc zkušeností
- Vysoká kvalita zpracování
- Dvouvrstvá blána
- Černé kolečko proti probouchnutí
- Jasný pronikavý, vysoký zvuk
- Musí se ladit dost vysoko a blána se musí hodně napnout
- Špatný odraz paličky při nízkém ladění a utahování blány
- Vyšší cena
Blánu Remo Emperor X, jsem začal používat po sérii neúspěšných pokusů sehnat blánu, která něco vydrží a ještě bude mít hezký zvuk. Na tuto blánu jsem si přečetl recenzi a neodolal jsem vyzkoušet, používá jí především Travis Barker s kapely Blink 182.
Po nasazení blány na virbl, jsem zjistil, že se blána musí celkem dost šponovat, a ladit na vyšší tón aby měla hezký a pronikavý zvuk, jelikož je blána dvouvrstvá a ještě na ní ze spod naleznete kolečko proti probouchnutí, je to celkem logické, když si blánu necháte povolenou aby byla naladěna na tón C jako z cédečka Michala Davida, moc spokojení nebudete, ale když si pohrajete s laděním a po sléze se šponováním struníku, myslím, že Vás tato blána velice potěší.
Životností překoná většinu ostatních blan od REMO.
Samozřejmě časem odejde pískový povrch, ale tak to prostě je!
Vřele tuto blánu doporučuji.
- Remo - neznamená záruku kvality. ( Made in China)
Tuto blánu, jsem vybral protože, když si člověk přečte nápis REMO, potom uvidí cenu, už to vkládá do košíku, ale u této blány to bohužel nebyla dobrá volba.
Když jsem blánu vybalil říkám si skvělí, pak jsem se podíval na logo, které bylo natisklé na bláně a tam najdu: Encore by REMO - Made in China, trošku už se mi to nelíbilo, ale říkám no co za ty peníze.
Když jsem blánu vyměnil, a trošku naladil říkám si, že to není tak zlé, ale po první hodině hraní už to dobrý nebylo, pískový povrch náhle zmizel, a v bláně se ihned objevily dolíčky od paliček, po další hodině hraní jsem blánu musel již asi po desáte doladit, je to jasný u nový blány, ale už ten zvuk prostě dobrej nebyl, daný buben měl otřesný zvuk, a prakticky s tím nic nešlo udělat, a při sejmutí mikrofonem a posláním do mixu ve studiu, už bylo jasný, že to prostě musí dolu.
Tento pokus uspět s takovou to blánou, vážně nebyl dobrou volbou.
Jediné na co se blány hodí je dle mého to, když potřebujete soupravu prodat a potřebujete aby vypadala dobře a nechcete tolik investovat.
osvědčené blány
osvědčené blány,co chvíli vydrží
nevím co bych napsal
Výborný zvuk za skvělou cenu.
Nic moc zvuk ale de to.
Výborný zvuk za dobrou cenu.
- kvalita
velmi dobrý výrobek
- pro mého syna vynikající je velmi spokojen
spokojenost kvalita
- Pecká !!
Nemám co bych dodal , SKVĚLÉ
- příjemný teplý zvuk, kvalitní provedení
Doporučil mi jeden dobrý bubeník
- Zajimavá, celkem hutný zvuk, jen minimálně přeznívá.
- Trochu slabší citlivost blány.
Solidní blána s vysokou výdrží, citlivost lze zvýšit s vyšším utažením (naladěním).
Remo Emperor Coated 10",12",14" + 14" Ambassador Coated
Luboš Konderla
Přidáno: 3. června 2011
(naposledy upraveno 3. června 2011)
Zakoupeno v muzikant.cz s.r.o.
- Klasika, Emperory na tomy maji vynikající teplý, hutný, zpívající zvuk. Perfektně se pojí s celým soundem kapely.
Výnikající, doporučuji všem, kdo chtěji aby buben hrál a nevyluzoval tupý, tlumený, krabicový zvuk jako některé blány s "kontrolovaným" soundem...
- krásný drsný povrch
- výborný zvuk a krátká rezonance
je to kvalitní značka remo a tato blána je dost levná a to se mi hodilo protože mám amátky
ale hraje na nich jako kdyby to byl pearl
mám ji měsíc a furt má stejný suprový zvuk
lehko se naladila a hraje výborně nebo aspoň výborně na svoji cenu
ovšem nemohu ji srovnávat támhle s evans g6
ostatním lidem ho vřele doporučuji skvělý zvuk za málo peněz
byla to výborná koupě
překvapila mě svým zvukem